Recente reviews

Guus Baaten

"Al jaren klant, want Prestyl is een topproduct. Website is niet het sterkste punt. Moet beter. Maar service is excellent (Maarten Wolff), zowel pre-sales als after sales. Reageren zeer snel en adequaat op e-mails. Betrouwbare leverancier."

Helina van Zanen

"Verwarmingspanelen zijn ideaal om een kamer op een bepaalde temperatuur te houden. Heel handig met een bijbehorende thermostaat."

Colm Harrold

"The Prestyl & Heatscreen infrared heaters are well designed products and have proved to be very reliable in use. I have some older heaters that still work perfectly even though they are 10 years old."

Vakbeurs Energie 2021 - RTL7 interview

  • Nederlandse producten
  • Onze productie vindt volledig in-huis plaats
  • Ruim 20 jaar ervaring in infrarood verwarmen
  • Onderhoudsvrij

Prestyl 12060

 337,59 incl. btw

De infrarood verwarmingspanelen van Prestyl bieden een aangename warmte waardoor u uw ruimtes duurzaam en financieel aantrekkelijk kunt verwarmen. Uitermate geschikt voor systeemplafonds.

Heatscreen 1300W

 845,79 incl. btw

De Heatscreen 1300W  biedt prettige werkomstandigheden voor een breed scala van professionele activiteiten zoals bouwplaatsen en grote productie-installaties. Ideaal voor privé en professioneel gebruik.

Prestyl 105105

 506,99 incl. btw

De Prestyl 105105 is de krachtigere variant van de Prestyl 12060 voor laagbouw tot 3 meter. Ideaal voor het verwarmen van grotere ruimtes en goed inzetbaar als spotverwarming.

Heatscreen 2300W

 1.329,79 incl. btw

De Heatscreen 2300W is toepasbaar voor het verwarmen van grote (hoge) ruimtes zoals industriehallen, kerken, stadions en congresruimtes. Ideaal voor privé en professioneel gebruik.

Prestyl en Heatscreen infrarood verwarming

0