Bijverwarming

Overweegt u bijverwarming te kopen in de vorm van infrarood verwarmingspanelen? Maak dan kennis met Comfort Healing. Wij leveren lange golf infraroodpanelen van de topmerken Prestyl en Heatscreen. De producten in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar, we verzenden de bestelling gratis en deze wordt binnen twee werkdagen geleverd. Zo geniet u snel en voordelig van extra warmte in uw badkamer of bedrijfshal.

Waarom bijverwarming kopen bij Comfort Healing?

 • Nederlandse kwaliteit is hetgeen wat ons onderscheid
 • Onze productie vindt volledig in-huis plaats
 • Afvalvrije productie dankzij ruim 20 jaar ervaring op het gebied van infrarood verwarmingspanelen
 • Onze infrarood verwarmingspanelen werken op lange golf infrarood de gezonde variant
 • Eerlijke levering- en garantievoorwaarden

Bekijk ons aanbod in de webshop en lees meer over de verschillende infrarood verwarmingspanelen. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wenst. Direct een bestelling plaatsen of offerte aanvragen is uiteraard ook mogelijk.

[products limit="3" columns="3" visibility="featured" ]

Wat is bijverwarming?

Bijverwarming is als het ware een extra verwarming die u kunt plaatsen in een ruimte waar uw meer warmte wilt creëren. U kunt hierbij denken aan ruimtes in huis, zoals: badkamers, logeerkamers, kelders, zolders en garages. Maar u kunt als werkgever ook extra warmte nodig hebben in bedrijfshallen, beurshallen of productieruimten.

Bijverwarming is een losse verwarming die u apart gebruikt en niet aansluit op uw centrale verwarming. Er bestaan verschillende soorten bijverwarmingen: van zuinige bijverwarming in de vorm van keramische verwarming tot aan elektrische kachels en vloerverwarming.

Elektrische bijverwarming

Elektrische bijverwarming is een van de populairste soorten. Infrarood verwarming is een voorbeeld van elektrische bijverwarming. Bij deze techniek wordt de massa in de kamer verwarmd in plaats van de lucht. Die objecten en materialen stralen hun warmte dan af op de omgeving.

Infrarood verwarming als bijwarming

Infrarood verwarmingspanelen zijn een ideale oplossing als bijverwarming. Door de toepassing van het zogenoemde 'spot heating’ principe verwarmt u waar u de warmte wenst. Door de directe aanstraling van objecten en mensen bespaart u dus de kosten voor het opwarmen van een gehele ruimte, maar legt u plaatselijke comfortzones aan.

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Energie- en kostenbesparing

Naast de vrijwel directe warmte op de door u gekozen plekken biedt dit principe nog een bijkomend voordeel. U bent op het gebied van energiebesparing verstandig bezig en dit zal zich terugbetalen op uw jaarnota.

Toepassingen van infraroodverwarming

Bij toepassingen van infraroodverwarming als bijverwarming kunt u bijvoorbeeld denken aan:

 • Een badkamer die enkel bij gebruik warm moet zijn
 • Recepties in grote atriums
 • Een garage waar men een klusruimte van heeft gemaakt
 • Een productieruimte waar enkel de werkplekken warmte nodig hebben
 • Dierenverblijven van bijvoorbeeld tropische dieren
 • Een logeerkamer die enkel bij gebruik warm hoeft te zijn
 • Een kelder met vochtproblemen
 • Een zolder zonder verwarmingssysteem
 • Grote (bedrijfs-)hallen
 • Bijverwarming van personeel in garages
 • Melkrobots en overige agrarische toepassingen
 • Beurshallen

Hoe werken infrarood verwarmingspanelen?

De infraroodpanelen zetten stroom op een geavanceerde wijze om in infraroodstraling. Voor het omzetten van de stroom gebruiken we een hoogwaardige weerstandtechniek met een PTC-effect. Daardoor ontstaat C-straling, dit is een lange golf infraroodstraling.

Deze vorm van straling verwarmt de objecten en materialen in de ruimte rechtstreeks. Waardoor u het direct warm en comfortabel heeft. De warmte is te vergelijken met de warmte van de zon of die van een open haard.

Eenvoudige montage

De infraroodpanelen zijn eenvoudig zelf te monteren. U ontvangt van ons eenvoudig montagemateriaal. Waarmee u de infrarood bijverwarming zelf kunt monteren én installeren. U hoeft de panelen enkel te koppelen aan een draadloze thermostaat.

Bijverwarming in de badkamer

Een van de ruimtes waar het meest gebruikt wordt gemaakt van bijverwarming is de badkamer. Na het douchen is niets zo vervelend als een koude ruimte betreden. Als de badkamer mee schakelt op de standaard CV is het vaak niet comfortabel en warm genoeg voor de badkamergebruiker. Door gebruik te maken van infrarood bijverwarming in de badkamer kunt u de directe warmtestraling op een gerichte manier inzetten.

De prijs voor extra verwarming in huis of op kantoor

Als u benieuwd bent naar de prijzen van infrarood verwarmingspanelen moeten we u helaas teleurstellen. Het is namelijk zeer lastig om een prijs te noemen. Dat komt omdat de kosten afhankelijk zijn van het benodigde totale vermogen. In de webshop vindt u wel de prijzen per specifiek product. Als u een complete prijsopgave op papier wilt hebben, kunt u altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Meer weten? Kom dan met ons in contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in bijverwarming in de vorm van infrarood verwarmingspanelen? Bekijk dan de producten in de webshop en plaats een bestelling of vraag een offerte aan. Twijfelt u nog en wilt u meer informatie ontvangen? Onze ervaren en deskundige servicemedewerkers adviseren u graag.

Wij zijn te bereiken via ons contactformulier. U mag ook een e-mail sturen of ons bellen op +31 (0) 70 – 8200254.