Draadloze thermostaten voor infrarood

Bent u op zoek naar draadloze thermostaten voor uw infrarood panelen? U vindt deze thermostaten in de webshop van Comfort Heating.

Hieronder vindt u de twee soorten SALUS draadloze thermostaten die wij aanbieden. Alle twee de SALUS-thermostaten zijn ideaal in combinatie met Prestyl panelen, een kwaliteitsmerk dat infrarood verwarmingspanelen produceert. Tevens hebben wij een uitbreidingsmodule voor de SALUS-thermostaten in ons assortiment.

Draadloze thermostaten voor infrarood

  • Zowel voor de particuliere als zakelijke markt
  • Binnen twee werkdagen geleverd
  • Gratis verzending binnen heel Nederland
  • 14 dagen retourgarantie
  • Lange golf is de gezonde variant van infrarood

Bekijk hierboven het overzicht van onze draadloze thermostaten voor infrarood panelen. Zit de gewenste draadloze thermostaat er voor u tussen? Plaats dan een bestelling in onze webshop, u geniet dan van bovenstaande voordelen. Neem gerust contact met ons op als u meer advies wenst.

Draadloze thermostaat voor uw infrarood paneel nodig?

Om de temperatuur in de ruimte te kunnen regelen, dient de infrarood verwarming aangestuurd te worden door een thermostaat. Deze zal de elektrische stroom inschakelen of onderbreken, afhankelijk van de temperatuur in de ruimte. Het gebruik van een draadloze thermostaat zorgt voor een ideale temperatuurbeheersing van de ruimte zonder dat u extra draden moet installeren.

Een draadloze thermostaat bestaat altijd uit een zender en een ontvanger. De communicatie tussen de zender en de ontvanger(s) verloopt draadloos. Het hoofdstation is de zender (de thermostaat) waar u de temperatuur en eventueel andere instellingen kan doen. De zender wordt op de muur geplaatst. Wanneer u er meerdere ontvangers op kan aansluiten, kan u in elke ruimte de gewenste temperatuur regelen.

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Onze producten

Hieronder vind u een selectie van onze infrarood producten. Bent u echter op zoek naar een offerte op maat? Neem dan contact met ons op!

Onze draadloze thermostaten voor infrarood

Maak kennis met onze draadloze thermostaten voor infrarood panelen:

  • SALUS RT510SPE: de voordelen van deze draadloze thermostaat is dat deze eenvoudig uitbreidbaar is en de nauwkeurigheid is tot 0.5 °C in te stellen. Bovendien is de thermostaat programmeerbaar (schakelprogramma’s) en handmatig te besturen. Daarnaast heeft het een modern design met eenvoudige bediening.
  • SALUS RT310i SPE: een draadloze internet (plug-in) stekkerthermostaat die schakelprogramma’s heeft die via smartphone of tablet/PC te regelen zijn. Zo kunt u op ieder moment van de dag waar u zich ook bevindt de thermostaat bedienen. Het enige wat u nodig heeft, is een wifi-verbinding.
  • SALUS SPE868 uitbreiding (smart-plug): het is een uitbreidingsmodule voor de SALUS RT510SPE en RT310iSPE. Deze extra stekkerontvangers kunnen probleemloos communiceren met de draadloze thermostaat. Waardoor er tot maximaal 5 maal 16 Ampère geschakeld kan worden met één thermostaat.

Wifi plug-in draadloze thermostaat

De meest eenvoudige thermostaat is de Wifi plug-in thermostaat. Deze draadloze thermostaten voor infrarood verwarmingspanelen kunnen direct in het stopcontact worden gemonteerd en reageert op basis van uw ingestelde temperatuur of programma. De aansturing gaat via een app. Deze draadloze thermostaat is dus gebruiksvriendelijk en eenvoudig controleerbaar.

Geïnteresseerd in een van onze twee SALUS draadloze thermostaten voor infrarood verwarming? Plaats dan direct een bestelling in onze webshop. Als u bij ons een product bestelt, geniet u van de volgende voordelen: gratis verzending door heel Nederland, binnen twee werkdagen geleverd en 14 dagen retourgarantie.

Durft u niet met zekerheid te vertellen of u de juiste draadloze thermostaat bestelt? Neem geen risico en vraag om advies bij onze servicemedewerkers. We hebben veel kennis van zaken en zijn uitermate ervaren.

U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen op onze website of door ons een e-mail te sturen. Als u liever telefonisch contact wilt, mag u ons bellen op het volgende telefoonnummer: +31 (0) 70 – 8200254.