Elektrische verwarming infrarood

De meest efficiënte en energiezuinige verwarmingsmethode
voor de particuliere en zakelijke markt.

Wilt u een elektrische verwarming aanschaffen die verwarmt middels infrarood? Dit is een zeer duurzame, zuinige en gezonde manier van elektrisch verwarmen. “Verantwoord verwarmen zoals de natuur bedoeld heeft. Dat voelt beter.” Wij van Comfort Heating zijn producent van infraroodpanelen. De productie van deze panelen van Prestyl en Heatscreen vindt volledig plaats in eigen beheer, waardoor we garant staan voor Nederlandse kwaliteit.

Bekijk de mogelijkheden van verwarming middels infrarood panelen en plaats een bestelling. De producten worden binnen twee werkdagen geleverd en kunnen indien gewenst door ons vakkundig montageteam geïnstalleerd worden.

Elektrisch verwarmen middels infrarood

Steeds meer mensen kiezen vandaag de dag voor elektrisch verwarmen middels infrarood. Doorgaans is het verwarmen middels elektriciteit duurder dan verwarmen met gebruik van gas. Echter werkt elektrisch verwarmen met gebruik van infrarood zeer energiezuinig. U heeft namelijk een minder hoge temperatuur nodig om ervoor te zorgen dat de ruimte een behaaglijke gevoelstemperatuur krijgt.

Wanneer u een woning heeft die goed geïsoleerd is en gebruik maakt van duurzaam opgewekte stroom, haalt u meer voordeel uit elektrische verwarming middels infrarood panelen dan bij een andere manier van verwarmen. Wanneer uw woning minder goed geïsoleerd is, kunt u elektrisch bijverwarmen met gebruik van infrarood verwarmingspanelen. Maar ook binnen bedrijfspanden biedt het installeren van een elektrische verwarming die verwarmt middels infrarood uitkomst.

De voordelen van elektrisch verwarmen met infrarood op een rij:

  • Geen ronddwarrelend stof dankzij stralingswarmte
  • Aangename warmte
  • Energiezuinig
  • Eenvoudige installatie
  • Strakke en moderne uitstraling

Hoe werkt elektrische infrarood verwarming?

Elektrische infrarood verwarming middels panelen werkt net even anders dan hoe u gewend bent van de verwarming die iedereen wel kent. Een standaard verwarming verwarmt de hele ruimte, dit wordt ook wel convectieverwarming genoemd. Daarentegen verwarmen infraroodpanelen niet de hele ruimte, maar geven ze stralingswarmte af aan een bepaalde plek in de ruimte. Bijvoorbeeld aan een werkplek binnen het bedrijfspand of de zithoek in uw woning.

Dankzij deze vorm van elektrisch bijverwarmen voelt u toch een aangename warmte, terwijl de rest van de lucht in de ruimte niet opgewarmd is. U voelt de warmte tot ongeveer 3 meter afstand van de panelen. Doordat infrarood verwarmingspanelen gericht verwarmen, zijn ze energiezuiniger dan convectieverwarming.

Als hoofdverwarming

U kunt een elektrische infrarood verwarming gebruiken als hoofdverwarming en als bijverwarming. Zoals genoemd is deze vorm van verwarmen zeer geschikt als hoofdverwarming wanneer uw woning of bedrijfspand goed geïsoleerd is. Een groot voordeel hiervan is dat u elke ruimte een bepaalde temperatuurzone kunt geven. Daardoor hoeft u niet uw hele huis warm te stoken met gebruik van de CV wanneer u een bepaalde ruimte een aangename warmt wilt geven. Wist u dat kiezen voor infrarood verwarming als hoofdverwarming een besparing op de stookkosten van 33% kan opleveren?

Als bijverwarming

U kunt infrarood panelen ook inzetten als bijverwarming. Dit kunt u zien als een extra verwarming die u op een plek naar wens in een ruimte kunt plaatsen waar de temperatuur wat aangenamer mag zijn. Hierbij kunt u denken aan ruimtes in huis zoals een logeerkamer, badkamer, garage, werkkamer, kelder of de zithoek in de woonkamer. Maar ook werkgevers kunnen baat hebben bij de extra warmte die de bijverwarming biedt. Bijvoorbeeld in productieruimten, bedrijfshallen, beurshallen én op de werkplek. U legt plaatselijke comfortzones aan en bespaart zo vele kosten voor het opwarmen van de hele ruimte, terwijl u alleen maar een bepaald gedeelte van de ruimte wilt verwarmen.

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Onze producten

Hieronder vind u een selectie van onze infrarood producten. Bent u echter op zoek naar een offerte op maat? Neem dan contact met ons op!

In bedrijfsunits

Naast als hoofd- of bijverwarming kunt u ook elektrisch bijverwarmen in bedrijfsunits. De meeste bedrijfsunits worden namelijk casco opgeleverd, dus zonder dat ze beschikken over een verwarming. Dit kan voor de verhuurders en eigenaren een enorme hersenkraker zijn. Wanneer u een standaard verwarming laat installeren krijgt u te maken met hele hoge stookkosten en veel warmteverlies. Ook zijn de ruimtes binnen een bedrijfsunit vaak lastig te verwarmen en gebruikt personeel de ruimtes vaak plaatselijk. Gelukkig kunt u verwarmen waar u dat maar wilt, zonder dat u onnodig hoge stookkosten hoeft te betalen. Zodoende genieten uw werknemers van een gezonde en comfortabele werkplek.

Eenvoudige montage

Het monteren van de infrarood verwarmingspanelen is heel gemakkelijk. Bij de geleverde infraroodpanelen vindt u het benodigde montagemateriaal. Hiermee kunt u het systeem eenvoudig monteren en installeren. Het enige wat u hoeft te doen is de panelen aan sluiten aan de draadloze thermostaat die u in ons assortiment vindt. U kunt gebruik maken van de vakkundige montageservice. Wij werken samen met gecertificeerde monteurs die bekend zijn met onze producten. U laat al een verwarmingspaneel monteren vanaf een prijs van €75-, per paneel.

heatpanels-in-bedrijfsunits

Plaats een bestelling in de webshop

Bekijk de producten in een overzichtelijke webshop en doe het product naar wens in de winkelmand. Vervolgens wordt uw bestelling binnen twee werkdagen bezorgd. U geniet van gratis verzending binnen Nederland en een retourgarantie met een looptijd van 14 dagen. De producten zijn gemakkelijk te monteren en installeren. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze vakkundige montageservice.

Heeft u een vraag over de montage of heeft u een andere vraag over infrarood verwarming? Of wilt u laten berekenen hoeveel panelen u nodig heeft en een offerte ontvangen? Neem gerust contact op voor meer informatie. U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0) 70 - 8200254. U kunt ook contact opnemen door uw verzoek en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Wij beschikken over veel kennis van zaken en onze medewerkers zijn uitermate ervaren. We helpen u graag verder.