High Power Heatscreen 1300W

High Power Heatscreen 1300W

High Power Heatscreen 1300W

Deze infrarood verwarmingspanelen zijn een veilig, energiebesparend en kostenefficiënt alternatief voor de conventionele (buiten)verwarmingssystemen (gas). De infrarood panelen zorgen direct voor een aangename en prettige sfeer in de tuin, op de patio’s en terrassen. De infrarood panelen zijn ook verkrijgbaar in een mobiele versie voor comfortabele arbeidsomstandigheden op bouwplaatsen of in grote productie-installaties.

Gevoel

Infraroodverwarming biedt de overdracht van rechtstreekse warmte. Natuurlijke infrarood verwarming gebruikt hetzelfde principe als de zon en straalt warmte af die direct wordt opgenomen door mensen en voorwerpen. Dit creëert een unieke sensationele verwarming, welke voelt als de warmte van de zon op je gezicht op een koude winterdag.

Veiligheid

Natuurlijke infrarood verwarmingspanelen maken geen gebruik van een open vlam en elimineren hierdoor volledig de risico’s van giftige gassen, explosies en brandwonden. Door de unieke opbouw zijn de Heatscreen infrarood verwarmingspanelen onschadelijk om aan te raken. Het hoge emissie-coating oppervlak van onze infrarood verwarmingspanelen geeft zijn warmte slechts geleidelijk af. Accidentele aanraking met de panelen veroorzaakt hierbij geen directe schade.

Milieu

Wij garanderen maximale energie-efficiëntie, want onze infrarood verwarmingspanelen gebruiken de energie efficiënter dan de conventionele terrasverwarming (gas). De Heatscreen panelen bieden vermindering van de CO2-uitstoot omdat onze natuurlijke infrarood verwarmingspanelen worden aangedreven door elektriciteit en effectief emissie vrij zijn. Wanneer hernieuwbare elektriciteit wordt gebruikt, kunnen de panelen worden beschouwd als CO2-neutraal.

Begroting

Energiebesparingen die op kunnen lopen tot maar liefst 50%: Infraroodverwarming vermindert het energieverbruik tussen de 25 en 50% ten opzichte van conventionele verwarmingssystemen (gas), dat is heel goed nieuws voor uw budget. Heatscreen infrarood panelen hebben geen onderhoud nodig, omdat er geen bewegende onderdelen zijn. Tevens wordt er geen gebruik gemaakt van branders, filters, brandstof en dergelijke wat zowel de veiligheid als het budget ten goede komt.

Montage

Onze Heatscreen infrarood panelen zijn door de meegeleverde ophangbeugel volledig verticaal als horizontaal te bevestigen. Door de veelvuldigheid van montagemogelijkheden is de Heatscreen in vrijwel iedere omgeving toepasbaar waar een stroompunt aanwezig is.

Thuis

Geniet van uw tuin ongeacht het seizoen! Onze Heatscreen infraroodpanelen creëren een comfortabele en aangename sfeer op uw terras op elk moment van het jaar. In het gezelschap van vrienden tijdens een lange koele zomeravond of gewoon genieten van een mooie winterse dag? Uw tuin is altijd een aangename omgeving met deze mobiele terrasverwarming.

Op het werk

Werk in comfortabele omstandigheden te allen tijde. Onze mobiele infrarood panelen begeleiden u op al uw buitenactiviteiten. Ze bieden prettige werkomstandigheden voor een breed scala van professionele activiteiten, met inbegrip van bouwplaatsen en grote productie-installaties.

Horeca

Ervaar de buitenambiance met de Heatscreen terrasverwarming, het hele jaar lang. Onze Heatscreen infrarood panelen bieden bars en restaurants een veilig en kostenefficiënt alternatief voor gaskachels als terrasverwarming, waarvan vele al zijn verboden in veel landen over de hele wereld. Het emaillen oppervlak van de infrarood panelen kan ook worden gebruikt voor publicitaire doeleinden met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of -slogan.

Heatscreen 1300W infrarood paneel