Industrieel

Industrie

Heatscreen Infrarood verwarmingspanelen zijn uitermate geschikt om te gebruiken binnen hoge en/of moeilijk te verwarmen locaties. Hoe hoger de ruimtes zijn, hoe meer de Heatscreen in zijn prestaties boven zijn concurrenten uitstijgt.

Toepassing

De Heatscreen is toepasbaar voor het volledig verwarmen van grote (hoge) ruimtes zoals industriehallen, kerken, stadions, congresruimtes, tenten enzovoort. De Heatscreen is ook uitermate geschikt als toegepaste verwarming zoals spotverwarming in magazijnen,  in opslagruimtes en werkruimtes waar niet de gehele ruimte opgewarmd hoeft te worden. Een klein voorbeeld: de Heatscreen wordt toegepast in gekoelde ruimtes waar productiewerkzaamheden worden verricht en waar alleen het personeel wordt verwarmd en niet het gekoelde product.

Hoogte

De Heatscreen werkt met hetzelfde principe als de gezonde stralen van de zon, namelijk de lange golf infraroodstralen. Zoals bij de zon reist deze warmtestraling altijd door tot het iets raakt. De Heatscreen kan daarom moeiteloos op iedere hoogte worden bevestigd en zal altijd zijn doel bereiken. Binnen industriële toepassingen is er dus geen gelijke op de markt.

Wij hebben een aantal spraakmakende referenties ter voorbeeld van infraroodverwarming in de industrie:

 

Industriële infrarood verwarming
20200331_145959