Infrarood panelen

Wilt u effectief en voordelig verwarmen middels infrarood verwarmingspanelen? In het assortiment van Comfort Heating vindt u lange golf infrarood panelen van de merken Prestyl en Heatscreen. Deze vorm van verwarming kunt u zowel als hoofdverwarming als als bijverwarming gebruiken.

Wanneer u de panelen koppelt aan een draadloze thermostaat, kunt u de ruimtes te allen tijde voorzien van verwarming middels warmtestaling die afkomstig is van infrarood. De producten uit ons aanbod zijn toepasbaar door zakelijke en particuliere klanten en zijn direct uit voorraad leverbaar.

Infrarood verwarmingspanelen kopen bij Comfort Heating

Waarom infrarood verwarmingspanelen aanschaffen bij Comfort Heating? U ervaart de volgende voordelen:

  • Nederlandse kwaliteit is hetgeen wat ons onderscheid
  • Onze productie vindt volledig in-huis plaats
  • Afvalvrije productie dankzij ruim 20 jaar ervaring op het gebied van infrarood verwarmingspanelen
  • Onze infrarood verwarmingspanelen werken op lange golf infrarood de gezonde variant
  • Eerlijke levering- en garantievoorwaarden

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan lange golf infrarood panelen in de webshop en kies het paneel naar wens. U kunt ook eerst een offerte aanvragen of contact opnemen voor meer informatie over infraroodverwarming. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van verwarming middels infraroodstraling.

Infraroodverwarming aanschaffen bij Comfort Heating

Wanneer u kiest voor infrarood verwarmingspanelen, kiest u voor het verwarmen van de toekomst. Deze panelen werken namelijk anders dan radiatoren of de andere verwarmingen die iedereen wel kent. De verwarming geeft stralingswarmte af aan de desbetreffende ruimte, waardoor u het direct warm en comfortabel heeft. De warmte die deze infraroodverwarming afgeeft is vergelijkbaar met de warmte van de zon of de warmte van een open haard.

Infrarood panelen berekenen

Wilt u weten hoeveel vermogen aan infrarood panelen u nodig heeft voor de verwarming van een bepaalde ruimte? Hoeveel vermogen u aan infrarood panelen nodig heeft, is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de inhoud van de ruimte, de hoeveelheid ramen en het gebruik van de ruimte. Maar ook aan de hoeveelheid ramen en de gewenste temperatuur.

Dankzij de berekeningsmethode die wij aanbieden kunt u het aantal infrarood panelen berekenen dat u nodig heeft. Daarnaast geeft deze methode ook inzicht in welk verwarming paneel het meest geschikt is voor verwarming van een bepaalde ruimte. Zodoende weet u exact wat u moet doen om optimaal gebruik te maken van het hoge rendement dat de panelen opleveren.

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Bekijk het aanbod aan infrarood verwarmingspanelen

Bent u overtuigd van verwarmen middels infrarood verwarmingspanelen, het verwarmen van de toekomst? Bekijk het aanbod aan panelen van Prestyl en Heatscreen en kies de beste optie voor uw situatie. Doordat de producten te allen tijde uit voorraad geleverd worden, kunt u de ruimte meteen verwarmen met behulp van uw infrarood verwarmingspanelen. U ervaart de aangename warmte al snel.

Wanneer u vragen heeft over deze vorm van verwarming middels een paneel kunt u gerust contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 31 (0) 70 – 8200254. Onze servicemedewerkers zijn uitermate ervaren en hebben jarenlange ervaring in het vak. Graag beantwoorden we al uw vragen en bieden we u goed advies tijdens de aankoop van infraroodverwarming.