Infrarood verwarming bedrijfshal

De meest efficiënte en energiezuinige verwarmingsmethode
voor de particuliere en zakelijke markt.

Wel eens aan infrarood verwarming voor een bedrijfshal gedacht? Een bedrijfshal is vaak groot en bestaat in de meeste gevallen uit veel open ruimtes. Daardoor is het nagenoeg onmogelijk om een grote ruimte via de lucht te verwarmen. Infraroodverwarming is de meest efficiënte en energiezuinige verwarmingsmethode. Zowel voor de particuliere markt, als voor de zakelijke markt.

Wij van Comfort Heating leveren lange golf panelen van Heatscreen en Prestyl. Bekijk de producten en vraag een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op voor meer informatie.

Infrarood verwarming in bedrijfshal van Comfort Heating

Waarom kiezen voor infrarood verwarming voor in een bedrijfshal van Comfort Heating? De voordelen op een rij:

  • Nederlandse kwaliteit
  • Productie onder eigen dak
  • Afvalvrije productie
  • Ruim 20 jaar ervaring in het vak
  • Eerlijke levering en garantievoorwaarden

Bekijk de mogelijkheden op het gebied van infraroodverwarming voor uw bedrijfshal en vraag een offerte aan. Wilt u meer weten over verwarmen middels infrarood verwarmingspanelen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We vertellen graag meer over deze manier van verwarmen.

Bedrijfshal verwarmen middels infrarood

Doordat een bedrijfshal groot is, een hoog plafond heeft en vaak uit meerdere open ruimtes bestaat, is het haast onmogelijk om de ruimte te verwarmen via de lucht. Naast dat het verwarmen van zo’n ruimte haast onmogelijk is, is het ook ontzettend kostbaar. U kunt kiezen voor het verwarmen van de hele ruimte middels infrarood, maar u kunt er ook voor kiezen om een bepaalde zone in een bedrijfshal aan te stralen.

Infrarood verwarming verwarmt niet de lucht in de bedrijfshal, maar de objecten in de bedrijfshal rechtstreeks. U voelt al snel warmte, van lang wachten tot de warmte voelbaar is is geen sprake meer. Er hoeven in de bedrijfshal geen leidingen meer aangelegd te worden én u verwarmt geheel gasloos.

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Onze producten

Hieronder vind u een selectie van onze infrarood producten. Bent u echter op zoek naar een offerte op maat? Neem dan contact met ons op!

Hoe werkt infraroodverwarming?

Maar hoe werkt infrarood verwarming in een bedrijfshal? Eigenlijk is het verwarmen van de ruimte middels infraroodverwarming vergelijkbaar met het verwarmen van de aarde. De aarde wordt verwarmd door de zon, doordat de zon infraroodstraling uitstraalt. De lange golf panelen van Heatscreen en Prestyl zetten stroom op geavanceerde wijze om in infraroodstraling.

Hierbij maken we gebruik van een hoogwaardige weerstandstechniek die een PTC effect veroorzaakt. Op deze manier worden objecten in de bedrijfshal rechtstreeks verwarmd, zonder dat de lucht eerst opwarmt.

Vermogen berekenen

Hoeveel vermogen nodig is, is geheel afhankelijk van een aantal factoren. Bij deze factoren kunt u denken aan het aantal ramen in de bedrijfshal, de inhoud van de bedrijfshal, het gebruik van de ruimte én de temperatuur die u wenst. Wij van Comfort Heating bieden een berekeningsmethode aan waarmee u gemakkelijk uitrekent hoeveel infrarood panelen nodig zijn.

Naast over het aantal panelen, geeft deze methode ook meer duidelijkheid over welke verwarmingspanelen het meest geschikt zijn voor uw bedrijfshal. Neem voor de berekening gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Meer weten over infrarood verwarming in een bedrijfshal?

Bent u overtuigd van de voordelen die het verwarmen van de bedrijfshal middels infrarood verwarming kent? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie over verwarmingspanelen.

Wij hebben veel kennis van zaken en hebben servicemedewerkers in dienst die uitermate ervaren zijn. Om die reden zijn we in staat om optimale service te verlenen. Neem contact op door te bellen naar +31 (0) 70 - 8200254 of een e-mail te sturen naar info@comfort-heating.nl.