Infraroodverwarming

De meest efficiënte en energiezuinige verwarmingsmethode
voor de particuliere en zakelijke markt.

Benieuwd naar infraroodverwarming? Wij van Comfort Heating beschikken over lange golf verwarmingspanelen van Prestyl en Heatscreen. Zodoende kunt u op een geavanceerde wijze stroom omzetten naar warmte. De warmte die de verwarming uitstraalt is snel voelbaar, u hoeft niet lang te wachten tot de ruimte geheel wordt geconditioneerd. Leidingen zijn verleden tijd.

Hoe werkt infraroodverwarming?

Het verwarmen van een ruimte met behulp van infraroodverwarming gaat er niet heel anders aan toe dan het verwarmen van de aarde. De zon verwarmt de aarde immers ook met infraroodstraling. Onze producten zetten stroom op een geavanceerde wijze om in infraroodstraling. Voor het omzetten van de stroom gebruiken we een hoogwaardige weerstandtechniek met een PTC effect. Daardoor ontstaat C-straling, dit is een lange golf infraroodstraling. Deze vorm van straling verwarmt de objecten rechtstreeks, zonder dat het nodig is dat de lucht eerst opwarmt.

Infraroodverwarming aanschaffen bij Comfort Heating

Waarom infraroodverwarming aanschaffen bij Comfort Heating voor een comfortabele temperatuur? De voordelen op een rij:

  • Nederlandse kwaliteit is hetgeen wat ons onderscheid
  • Onze productie vindt volledig in-huis plaats
  • Afvalvrije productie dankzij ruim 20 jaar ervaring op het gebied van infrarood verwarmingspanelen
  • Onze infrarood verwarmingspanelen werken op lange golf infrarood de gezonde variant
  • Eerlijke levering- en garantievoorwaarden

Bekijk het aanbod in de webshop en plaats een bestelling of vraag een offerte aan. Meer weten over verwarming middels infrarood? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen?