Infraroodverwarming in Den Haag

De meest efficiënte en energiezuinige verwarmingsmethode
voor de particuliere en zakelijke markt.

Overweegt u om te kiezen voor infraroodverwarming in Den Haag en omgeving? Tegenwoordig is men steeds meer bezig met het verduurzamen van de wereld. Kiezen voor elektrisch verwarmen middels infrarood panelen betekent kiezen voor de meest efficiënte en energiezuinige verwarmingsmethode die er bestaat.

Wij van Comfort Heating zijn gespecialiseerd op dit gebied en produceren en leveren panelen van kwalitatieve merken Heatscreen en Prestyl. Bekijk de producten op de website en plaats een bestelling, of neem contact op voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Waarom infrarood verwarming in Den Haag van Comfort Heating?

Steeds meer mensen schakelen Comfort Heating in voor infrarood verwarming. De voordelen:

  • Hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd in eigen land
  • Onze productie vindt volledig in-huis plaats
  • Afvalvrije productie dankzij meer dan 20 jaar ervaring
  • Vakkundige montageservice
  • Gezond en duurzaam: onze panelen werken op lange golf infrarood
  • Gratis en snelle verzending naar Den Haag en omstreken
  • 14 dagen retourgarantie

Infrarood verwarming

Infraroodverwarming werkt anders dan de verwarming die in de meeste woningen en bedrijfspanden te vinden is. Maar hoe werkt infraroodverwarming dan? Deze vorm van opwarmen is vergelijkbaar met de manier waarop de aarde verwarmd wordt door de zon: met infraroodstraling. De panelen die wij produceren en leveren maken gebruik van een technologie die het mogelijk maakt om stroom om te zetten in infraroodstraling.

Bij het omzetten van stroom tot infraroodstraling wordt gebruik gemaakt van weerstandstechnieken met een zogenaamd PTC effect. Dankzij dit effect ontstaat een lange golf infraroodstraling. Deze straling verwarmt objecten in de ruimte rechtstreeks op. De ruimte wordt dankzij infraroodverwarming aangenaam warm, zonder dat de lucht eerst wordt opgewarmd.

Hoofdverwarming en bijverwarming

Infraroodverwarming is geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming. Uit onderzoek blijkt dat u tot 33% aan stookkosten kunt besparen wanneer u over gaat op infrarood verwarming als hoofdverwarming in Den Haag. Infraroodverwarming als hoofdverwarming is voornamelijk geschikt in woningen en panden die goed geïsoleerd zijn. Groot voordeel is dat u met dit systeem een aparte temperatuurzone kunt instellen per ruimte. Zodoende bespaart u veel kosten, doordat u niet meer onnodig het hele huis of het pand warm hoeft te stoken.

U kunt infrarood verwarming ook gebruiken als bijverwarming. Ideaal in situaties waarin u in bepaalde ruimten zoals badkamer of werkkamer meer warmte wilt realiseren. Maar ook voor zakelijk gebruik zoals bedrijfsunits of productieruimten is deze vorm van verwarmen zeer geschikt. U kunt bepaalde delen van een woning of gebouw gemakkelijk van warmte voorzien middels ‘spot heating’.

20200331_145959

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Onze producten

Hieronder vind u een selectie van onze infrarood producten. Bent u echter op zoek naar een offerte op maat? Neem dan contact met ons op!

Duurzame keuze

Infrarood verwarming in Den Haag is een hele duurzame keuze. De panelen geven stralingswarmte af die door stroom opgewekt is. Zodoende wordt de ruimte direct warm en voelt u een aangename warmte die comfortabel is. De warmte is ook weer weg wanneer u bij het paneel wegloopt. Het is niet meer nodig om een hele ruimte te verwarmen en hoog te stoken, maar u verwarmt plaatselijk. Dit scheelt een hoop energie, stookkosten én infraroodverwarming is beter voor het milieu.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag uw woning of bedrijfsruimte opwarmen met gebruik van infrarood verwarming in Den Haag? Bekijk de verschillende verwarmingspanelen uit ons assortiment. Vraag een offerte aan en laat ons berekenen hoeveel panelen u nodig heeft voor het verwarmen van een bepaalde ruimte. Wanneer u infraroodpanelen bij ons aanschaft worden deze binnen Nederland geheel gratis en binnen twee werkdagen bezorgd. Ook geniet u van goede garantievoorwaarden op infraroodverwarming van Comfort Heating.

Bij vragen en voor het aanvragen van een offerte kunt u ons bereiken door te bellen naar 070 – 820 02 54 of een e-mail versturen. Of laat uw contactgegevens en contactverzoek achter in het contactformulier. Onze servicemedewerkers beschikken over de kennis van zaken om u zo goed mogelijk verder te helpen.