Infrarood verwarming

De meest efficiënte en energiezuinige verwarmingsmethode
voor de particuliere en zakelijke markt.

Benieuwd naar infraroodverwarming? Wij van Comfort Heating beschikken over lange golf verwarmingspanelen van Prestyl en Heatscreen. Zodoende kunt u op een geavanceerde wijze stroom omzetten naar warmte. De warmte die de verwarming uitstraalt is snel voelbaar, u hoeft niet lang te wachten tot de ruimte geheel wordt opgewarmd. Leidingen zijn verleden tijd.

Hoe werkt infraroodverwarming?

Het verwarmen van een ruimte met behulp van infraroodverwarming gaat er niet heel anders aan toe dan het verwarmen van de aarde. De zon verwarmt de aarde immers ook met infraroodstraling. Onze producten zetten stroom op een geavanceerde wijze om in infraroodstraling. Voor het omzetten van de stroom gebruiken we een hoogwaardige weerstandtechniek met een PTC effect. Daardoor ontstaat C-straling, dit is een lange golf infraroodstraling. Deze vorm van straling verwarmt de objecten rechtstreeks, zonder dat het nodig is dat de lucht eerst opwarmt.

Infraroodverwarming aanschaffen bij Comfort Heating

Waarom infraroodverwarming aanschaffen bij Comfort Heating voor een comfortabele temperatuur? De voordelen op een rij:

  • Binnen twee werkdagen geleverd
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten
  • 14 dagen retour garantie
  • Lange golf is de gezonde variant van infrarood

Bekijk het aanbod in de webshop en plaats een bestelling of vraag een offerte aan. Meer weten over verwarming middels infrarood? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Onze producten

Hieronder vind u een selectie van onze infrarood producten. Bent u echter op zoek naar een offerte op maat? Neem dan contact met ons op!