Particulier en zakelijk

Domestic

Infraroodverwarming: Haal de warmte van de zon in uw huis

Infraroodverwarming in een domestic omgeving
Infrarode stralen zijn onzichtbaar voor het menselijk oog, maar op de huid waarneembaar door hun warmtewerking. Lange golf infrarood verwarmt rechtstreeks de objecten zonder de lucht eerst te moeten opwarmen. Bij stralingswarmte wordt de ruimte namelijk onderdeel van het verwarmingssysteem. Muren, vloeren, meubels en de personen absorberen stralingswarmte en stralen dit op hun beurt weer af (accumulerende werking). Hierdoor wordt de werking extra effectief. Door een dergelijk infrarood systeem ontstaat een homogene, sensationeel verwarmde ruimte. Binnen een domestic (huiselijke) omgeving is dit ideaal om energiezuinig en bijzonder effectief te verwarmen.

Voorbeelden van infraroodverwarming in een domestic omgeving:

  • Woningen
  • Badkamers
  • Schuren
  • Kantoren
  • Ziekenhuizen
  • (bijverwarming) in logeerkamers
  • Een kelder met vochtproblemen
  • Een zolder zonder verwarmingssysteem

Verbruik infraroodverwarming
De verbruikskosten van infraroodverwarming zijn, net als bij een conventioneel verwarmingssysteem, situatie afhankelijk. Net als bij een conventioneel verwarmingssysteem zijn de instellingen van de gebruiker een belangrijk aspect in het gehele verbruiksoverzicht. Uit het onderzoek van de Technische Universiteit van Kaiserslautern en eigen jarenlange ervaringen durven wij te zeggen dat uw stookkosten met minimaal 33 procent kunnen verminderen bij het installeren van een infrarood verwarmingssysteem. In combinatie met zonnepanelen kunt u zelfs volledig zelfvoorzienend zijn op het gebied van verwarmen.

Prijs infraroodverwarming
De prijs van een infrarood verwarmingssysteem is afhankelijk van het benodigd totale vermogen dat geïnstalleerd dient te worden. De prijzen van onze producten kunt u terugvinden via onze webshop. Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u hier uw gegevens opgeven en zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van een totaalprijs.

Infrarood verwarming zelf ervaren?
Bent u nieuwsgierig geworden door alle informatie die u kunt terugvinden over infraroodverwarming en wilt u de overweldigende warmte van de infrarood verwarmingselementen eens zelf ervaren? U bent altijd van harte welkom in onze showroom voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Wij zouden het op prijs stellen als u van tevoren een afspraak maakt zodat wij rekening kunnen houden met uw bezoek.

Prestyl infraroodverwarming
20200513_102003
20200513_101851