Prestyl infraroodverwarming

Prestyl infraroodverwarming

Prestyl infraroodverwarming
Prestyl infrarood producten zijn gebaseerd op een zeer efficiënte en betrouwbare Franse thin-film technologie dat al ruim 16 jaar wordt gebruikt in vliegtuigen, schepen, treinen, woningen, kantoren en publieke gebouwen. Inmiddels heeft Prestyl deze folie met succes in uiterst dunne wand- en plafondpanelen toegepast. Lange golf infrarood stralingswarmte is geluidloos en veroorzaakt geen convectie of luchtverplaatsing. Dit betekent dat er dus minder tot geen circulerend stof is. De infrarood technologie van Prestyl voorkomt tevens vochtvorming dat de levensduur van uw bezittingen enorm verhoogt.

Prestyl’s infraroodverwarming is vrij van onderhoud en zeer efficiënt
De betaalbare, duurzame en energiezuinige infrarood technologie van Prestyl verwarmt geen lucht, de warmte wordt namelijk opgeslagen en teruggegeven van oppervlakken, meubilair en personen waarbij een heerlijke warmte wordt ervaren. Doordat de lucht wordt overgeslagen ervaren mensen en dieren een behaaglijke warmte. Deze lichtgewicht en veelzijdige verwarming is mobiel en werkzaam in enkele minuten door het zeer eenvoudige montagesysteem.

Zuinig
De energiebesparingen met Prestyl infrarood panelen kunnen oplopen van 15 tot 50 procent. Dit is sterk afhankelijk van de plaatsing en conditie van een gebouw en/of ruimte. Bij montage aan het plafond is het stralingsbereik namelijk 80% en bij montage aan de muur neemt dit af tot 60%. De panelen zijn hiernaast volledig inzetbaar met energiebronnen zoals zonne- of windenergie. Hiermee richt Prestyl zich dus sterk op duurzaamheid en het milieu. Met de aantoonbare besparing en mogelijkheid tot volledig CO² neutraal verwarmen zijn de Prestyl verwarmingspanelen de verwarmingsmethodiek voor een betere toekomst.

Garantie en keuringen
Prestyl biedt vijf jaar standaard fabrieksgarantie op al haar infrarood verwarmingspanelen met zeer lange levensduur. Door het ontbreken van elektronische componenten is het vrijwel onmogelijk een defect te krijgen. De Prestyl infrarood panelen zijn door een aantal van ’s wereld strengste keuringen beloond met een keurmerk, wat de kwaliteit aantoont. Zo hebben zij allen de IEC, IECEE, ETL C, EL US, GS, KEMA, NF, CE en CB keurmerken.

Draadloze thermostaten
In combinatie met de Prestyl infraroodverwarming hebben wij twee soorten draadloze thermostaten, namelijk de Salus RT510SPE draadloze stekkerthermostaat en Salus RT310iSPE draadloze thermostaten met internet besturingsmogelijkheden. Het ideale van deze thermostaten is dat zij een complete temperatuursbeheersing aanbieden tot op 0.5 °C nauwkeurig. U zult dus nooit meer een ongewenste temperatuur ervaren en altijd kunnen genieten van de warmte die u zelf wilt voelen.

Klik hier voor meer informatie over de draadloze thermostaten.

Prestyl-Group-small