Infrarood verwarming in Amsterdam

De meest efficiënte en energiezuinige verwarmingsmethode
voor de particuliere en zakelijke markt.

Denkt u eraan om infrarood verwarming te laten plaatsen in uw woning of bedrijfspand in Amsterdam? Deze vorm van verwarming wordt met de dag populairder. In een wereld die probeert te verduurzamen is infrarood verwarming dan ook een uitstekende keuze, voor zowel bestaande bouw, renovaties als nieuwbouw.

Comfort Heating is gespecialiseerd op het gebied van infrarood verwarming. Wij leveren panelen van de vooraanstaande merken Prestyl en Heatscreen en kunnen direct uit voorraad leveren. Daarbij bieden we gratis verzending aan. Hierdoor heeft u uw bestelling snel in huis. Meer weten? Lees dan verder, of bekijk onze producten op de website.

Waarom steeds meer mensen Comfort Heating inschakelen voor infrarood verwarming

  • Hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd in eigen land
  • Onze productie vindt volledig in-huis plaats
  • Afvalvrije productie dankzij meer dan 20 jaar ervaring
  • Gezond en duurzaam: onze panelen werken op lange golf infrarood
  • Gratis en snelle verzending naar Amsterdam
  • Goede garantievoorwaarden

Hoe werkt infrarood verwarming?

Verwarming via infrarood panelen is te vergelijken met de manier waarop de zon de aarde verwarmt. Dat gebeurt namelijk ook met infraroodstraling. Onze panelen maken gebruik van een innovatieve technologie waarmee stroom in infraroodstraling kan worden omgezet. Hier worden hoogwaardige weerstandtechnieken met een PTC effect voor gebruikt. Daardoor ontstaat een lange golf infraroodstraling, die C-straling genoemd wordt. Dankzij deze straling worden objecten rechtstreeks verwarmd, zonder dat daarvoor eerst lucht dient te worden opgewarmd.

Een duurzame keuze

Infrarood verwarming in Amsterdam is de toekomst. Onze huidige manier van leven eist zijn tol van het klimaat. We horen dan ook meer en meer oproepen om duurzamer en ‘groener’ te leven. Hierdoor kunnen we de aarde tegen onszelf beschermen. Met infrarood verwarming maakt u zo’n duurzame keuze. Omdat de panelen stralingswarmte afgeeft die door stroom wordt opgewekt, wordt een ruimte direct worden opgewarmd tot een comfortabele warmte. Dit bespaart een hoop energie en is daarom beter voor het milieu.

Berekenen hoeveel panelen u nodig heeft

Bent u benieuwd hoeveel panelen u zou moeten bestellen wanneer u besluit op infrarood verwarming van uw pand in Amsterdam over te stappen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beschikken over een speciale rekenmodule waarmee we geheel vrijblijvend deze berekening kunnen uitvoeren. Hierbij wordt rekening gehouden met de grootte van de ruimte, de hoeveelheid ramen en het gebruik van de ruimte, alsmede de gewenste temperatuur die de ruimte dient te hebben.

Infrarood verwarming als hoofdverwarming in Amsterdam

Wilt u het verwarmen van uw woning of pand in Amsterdam verduurzamen? Infrarood verwarming is een uitstekende keuze als hoofdverwarming. Die warmte die de panelen uitstralen wordt namelijk als erg comfortabel ervaren. Een ander groot voordeel is dat het met dit systeem mogelijk is om in iedere ruimte een aparte temperatuurzone in te stellen. Hierdoor hoeft u niet uw hele huis te stoken en bespaart u flink op energiekosten. Onderzoek heeft aangetoond dat er minimaal 33% bespaart kan worden op stookkosten door over te stappen op infrarood verwarming.

Infrarood verwarming als bijverwarming

Met bijverwarming wordt gedoeld op extra verwarming, die geplaatst wordt in ruimtes waar u meer warmte wilt creëren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een badkamer, logeerkamer, kelder of garage. Bij zakelijke panden kan gedacht worden aan een bedrijfshal of productieruimte. De bijverwarming is niet aangesloten op de centrale verwarming. Hierdoor wordt ‘spot heating’ mogelijk, bepaalde plekken in een ruimte verwarmen zonder direct de gehele ruimte te hoeven verwarmen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in het plaatsen van infrarood panelen om ruimtes in uw woning of bedrijfspand in Amsterdam te verwarmen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, bekijk de producten op onze website, of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070 – 820 02 54, per e-mail en door middel van het contactformulier op onze website.

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Onze producten

Hieronder vind u een selectie van onze infrarood producten. Bent u echter op zoek naar een offerte op maat? Neem dan contact met ons op!

Infrarood panelen

De infrarood panelen voor de badkamer die wij verkopen zij van de merken Heatscreen en Prestyl. Deze kun je zowel voor hoofdverwarming, als voor bijverwarming van de badkamer gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is de infrarood panelen aansluiten aan een draadloze thermostaat.

Hierbij kun je kiezen voor infrarood panelen die aan de wand te monteren zijn, maar ook voor panelen die geschikt zijn voor montage aan het plafond. We adviseren om de wandpanelen in de buurt van de douche of het bad te monteren, zodat u tijdens het douchen of baden behaaglijke warmte ervaart. Een infrarood paneel aan het plafond moet op minimaal 60cm van de waterbron gemonteerd worden.

Aantal panelen berekenen

Voordat u een bestelling plaatst, is het handig om te weten hoeveel infrarood panelen u nodig heeft voor het verwarmen van de badkamer. Hoeveel panelen u nodig heeft, is afhankelijk van een aantal bepalende factoren. U moet zich afvragen hoe groot de badkamer is, of er een raam in zit én hoeveel ramen er in zitten. Bovendien is het ook belangrijk om zich af te vragen welke temperatuur u wenst.

Wij bieden u graag een berekeningsmethode aan waarmee u uitrekent hoeveel infrarood panelen u nodig heeft. Bovendien geeft deze methode inzicht in welk infrarood paneel het best bij de ruimte past. Wanneer u er niet uit komt, helpen we u graag verder.

Bekijk het aanbod aan infrarood verwarmingspanelen

Bekijk de infrarood producten uit ons aanbod die de badkamer voor u verwarmen en kies voor het verwarmen van de toekomst. Maak voor het berekenen van het meest geschikte paneel en het aantal panelen gebruik van de berekeningsmethode die wij aanbieden. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden zo snel mogelijk geleverd.

Meer weten of advies inwinnen over verwarmen middels infrarood? Laat uw gegevens achter in het contactformulier, bel naar +31 (0) 70 - 8200254 of stuur een e-mail naar info@comfort-heating.nl. We beschikken over alle benodigde kennis om u optimaal te adviseren.