Infrarood verwarming in Rotterdam

De meest efficiënte en energiezuinige verwarmingsmethode
voor de particuliere en zakelijke markt.

Overweegt u om infrarood verwarming panelen te gebruiken om uw bedrijfsruimte in Rotterdam mee te verwarmen? Verwarmen via infrarood panelen groeit snel aan populariteit. In een wereld waar verduurzaming steeds belangrijker wordt, gaan steeds meer huishoudens en bedrijven op zoek naar groenere oplossing voor de verwarming van hun huis of pand. Infrarood verwarming is daarvoor een geschikte keuze.

Comfort Heating is specialist op het gebied van infrarood verwarming. Wij verkopen panelen van A-merken zoals Prestyl en Heatscreen. Omdat wij gratis verzenden en direct uit voorraad kunnen leveren, heeft u uw bestelling bij ons snel in huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan het aanbod in onze webshop, of lees verder voor meer informatie.

Waarom steeds meer mensen Comfort Heating inschakelen voor infrarood verwarming

  • Hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd in eigen land
  • Onze productie vindt volledig in-huis plaats
  • Afvalvrije productie dankzij meer dan 20 jaar ervaring
  • Gezond en duurzaam: onze panelen werken op lange golf infrarood
  • Gratis en snelle verzending naar Rotterdam
  • Goede garantievoorwaarden

Hoe werkt infrarood verwarming?

Infrarood verwarming werkt op een vergelijkbare manier als de wijze waarop de aarde door de zon opgewarmd wordt. Ook dat gebeurt namelijk met infraroodstraling. In de panelen is een innovatieve technologie ingebouwd, waarmee stroom naar infraroodstraling kan worden omgezet. Daarbij worden hoogwaardige weerstandtechnieken met een PTC effect gebruikt, dat voor lange golf infraroodstraling genoemd. Deze straling, ook wel C-straling genoemd, is een gezonde vorm van infraroodstraling. De straling kan objecten rechtstreeks verwarmen en hoeft daarvoor niet eerst lucht op te warmen.

Een duurzame oplossing voor verwarming

Duurzaam verwarmen is de toekomst. De huidige manieren om panden of woningen te verwarmen raken steeds meer uit de gratie. Omdat het milieu het zwaar te verduren heeft, wordt voortdurend gezocht naar oplossingen die ‘groener’ zijn. Infrarood verwarming is zo’n oplossing. De panelen geven stralingswarmte af die door stroom wordt opgewekt, waarmee een ruimte direct comfortabel verwarmd kan worden. Dit bespaart energie en is daarom milieuvriendelijker.

Laat berekenen hoeveel panelen u nodig heeft

Zou u graag weten hoeveel panelen u nodig heeft indien u over zou stappen op infrarood verwarming van uw pand in Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om dit te laten berekenen. Met onze speciale rekenmodule kunnen wij dit snel voor u berekenen. Daarbij houden we rekening met diverse factoren, zoals de grootte van de ruimte, het aantal ruimen, het gebruik van de ruimte en de gewenste temperatuur.

Infrarood verwarming als hoofdverwarming in Rotterdam

Infrarood verwarming is een geschikte keuze om te gebruiken als hoofdverwarming van uw woning of bedrijfspand in Rotterdam. De warmte van de panelen wordt altijd als erg zacht en comfortabel ervaren. Daarnaast bieden infrarood panelen nog een groot voordeel. Met dit systeem kunt namelijk in verschillende ruimtes aparte temperatuurzones instellen. Dat maakt dat het niet nodig is uw gehele huis of pand te stoken, waardoor u op energiekosten bespaart. Uit onderzoek is gebleken dat er minstens 33% aan stookkosten bespaart kan worden met infrarood verwarming.

Infrarood verwarming als bijverwarming

Naast hoofdverwarming is infrarood ook als bijverwarming te gebruiken. Zo kunt u de panelen bijvoorbeeld plaatsen in ruimtes waar u op bepaalde plekken voor extra warmte wilt zorgen. Daarbij kan onder meer gedacht worden aan bedrijfshallen of productieruimtes voor zakelijke partijen, of badkamers, logeerkamers, kelders of garages in woningen. De bijverwarming is niet op de centrale verwarming aangesloten en maakt ‘spot heating’ mogelijk. Daarbij wordt een bepaalde plek in een ruimte verwarmd, zonder dat direct de ruimte in zijn geheel verwarmd hoeft te worden.

Bekijk het aanbod in onze webshop

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van infrarood verwarming in uw bedrijfspand of woning in Rotterdam? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, bekijk de producten in onze webshop, of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070 – 820 02 54, per e-mail en door middel van het contactformulier op onze website.

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Onze producten

Hieronder vind u een selectie van onze infrarood producten. Bent u echter op zoek naar een offerte op maat? Neem dan contact met ons op!

Infrarood panelen

De infrarood panelen voor de badkamer die wij verkopen zij van de merken Heatscreen en Prestyl. Deze kun je zowel voor hoofdverwarming, als voor bijverwarming van de badkamer gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is de infrarood panelen aansluiten aan een draadloze thermostaat.

Hierbij kun je kiezen voor infrarood panelen die aan de wand te monteren zijn, maar ook voor panelen die geschikt zijn voor montage aan het plafond. We adviseren om de wandpanelen in de buurt van de douche of het bad te monteren, zodat u tijdens het douchen of baden behaaglijke warmte ervaart. Een infrarood paneel aan het plafond moet op minimaal 60cm van de waterbron gemonteerd worden.

Aantal panelen berekenen

Voordat u een bestelling plaatst, is het handig om te weten hoeveel infrarood panelen u nodig heeft voor het verwarmen van de badkamer. Hoeveel panelen u nodig heeft, is afhankelijk van een aantal bepalende factoren. U moet zich afvragen hoe groot de badkamer is, of er een raam in zit én hoeveel ramen er in zitten. Bovendien is het ook belangrijk om zich af te vragen welke temperatuur u wenst.

Wij bieden u graag een berekeningsmethode aan waarmee u uitrekent hoeveel infrarood panelen u nodig heeft. Bovendien geeft deze methode inzicht in welk infrarood paneel het best bij de ruimte past. Wanneer u er niet uit komt, helpen we u graag verder.

Bekijk het aanbod aan infrarood verwarmingspanelen

Bekijk de infrarood producten uit ons aanbod die de badkamer voor u verwarmen en kies voor het verwarmen van de toekomst. Maak voor het berekenen van het meest geschikte paneel en het aantal panelen gebruik van de berekeningsmethode die wij aanbieden. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden zo snel mogelijk geleverd.

Meer weten of advies inwinnen over verwarmen middels infrarood? Laat uw gegevens achter in het contactformulier, bel naar +31 (0) 70 - 8200254 of stuur een e-mail naar info@comfort-heating.nl. We beschikken over alle benodigde kennis om u optimaal te adviseren.