Infrarood verwarming badkamer

De meest efficiënte en energiezuinige verwarmingsmethode
voor de particuliere en zakelijke markt.

Wilt u infrarood verwarming in de badkamer? De badkamer is waarschijnlijk een van de koudste ruimtes in uw huis. Het is fijn om een heerlijk verwarmde badkamer te hebben, voornamelijk in de winter. Niets is vervelender dan uit een warme douche, in een ijskoude badkamer te stappen. In de badkamer is comfort in de vorm van verwarming dus extra belangrijk.

Wij van Comfort Heating verkopen lange golf infrarood verwarmingspanelen van kwalitatieve merken. Op deze manier zet u stroom om in warmte, en geniet u van een heerlijk verwarmde badkamer. Bekijk de verwarming producten, vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Infrarood verwarming in badkamer van Comfort Heating

Waarom kiezen voor infrarood verwarming in de badkamer van Comfort Heating? De voordelen op een rij:

  • Verwarming van Nederlandse kwaliteit
  • Productie onder eigen dak
  • Afvalvrije productie
  • Meer dan 20 jaar ervaring met verwarming middels infrarood
  • Eerlijke levering en garantievoorwaarden

Verwarming van de badkamer

Infraroodverwarming in de badkamer is dé manier om de ruimte te verwarmen. De infraroodverwarming geeft een zeer aangename stralingswarmte af, waardoor de badkamer een hoge mate van comfort krijgt. Deze warmte is vergelijkbaar met die van een open haard of de zon.

Maar hoe werkt infrarood verwarming dan precies? De infrarood producten uit ons aanbod zetten stroom op een geavanceerde manier om in infraroodstraling. Hiervoor maken de panelen gebruik van een weerstandstechniek die voor een PTC effect zorgt. Daardoor ontstaat C-straling, ook wel lange golf infraroodstraling genoemd. Hiermee worden objecten direct verwarmd, zonder dat het nodig is dat de lucht in de ruimte eerst opwarmt.

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Onze producten

Hieronder vind u een selectie van onze infrarood producten. Bent u echter op zoek naar een offerte op maat? Neem dan contact met ons op!

Infrarood panelen

De infrarood panelen voor de badkamer die wij verkopen zij van de merken Heatscreen en Prestyl. Deze kun je zowel voor hoofdverwarming, als voor bijverwarming van de badkamer gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is de infrarood panelen aansluiten aan een draadloze thermostaat.

Hierbij kun je kiezen voor infrarood panelen die aan de wand te monteren zijn, maar ook voor panelen die geschikt zijn voor montage aan het plafond. We adviseren om de wandpanelen in de buurt van de douche of het bad te monteren, zodat u tijdens het douchen of baden behaaglijke warmte ervaart. Een infrarood paneel aan het plafond moet op minimaal 60cm van de waterbron gemonteerd worden.

Aantal panelen berekenen

Voordat u een bestelling plaatst, is het handig om te weten hoeveel infrarood panelen u nodig heeft voor het verwarmen van de badkamer. Hoeveel panelen u nodig heeft, is afhankelijk van een aantal bepalende factoren. U moet zich afvragen hoe groot de badkamer is, of er een raam in zit én hoeveel ramen er in zitten. Bovendien is het ook belangrijk om zich af te vragen welke temperatuur u wenst.

Wij bieden u graag een berekeningsmethode aan waarmee u uitrekent hoeveel infrarood panelen u nodig heeft. Bovendien geeft deze methode inzicht in welk infrarood paneel het best bij de ruimte past. Wanneer u er niet uit komt, helpen we u graag verder.

Bekijk het aanbod aan infrarood verwarmingspanelen

Bekijk de infrarood producten uit ons aanbod die de badkamer voor u verwarmen en kies voor het verwarmen van de toekomst. Maak voor het berekenen van het meest geschikte paneel en het aantal panelen gebruik van de berekeningsmethode die wij aanbieden. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden zo snel mogelijk geleverd.

Meer weten of advies inwinnen over verwarmen middels infrarood? Laat uw gegevens achter in het contactformulier, bel naar +31 (0) 70 - 8200254 of stuur een e-mail naar info@comfort-heating.nl. We beschikken over alle benodigde kennis om u optimaal te adviseren.