Infrarood verwarming plafond

De meest efficiënte en energiezuinige verwarmingsmethode
voor de particuliere en zakelijke markt.

Denkt u na over infrarood verwarming aan het plafond? Het plafond is hier een ideale plek voor, omdat dit zorgt voor een optimale verspreiding van de infraroodstraling. Daarnaast gaat er door de panelen aan het plafond te monteren, ook geen kostbare ruimte verloren. Verwarming middels infrarood is de meest energiezuinige en efficiënte methode, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Bekijk het aanbod van Comfort Heating, vraag een offerte aan of neem contact op voor deskundig advies.

Infrarood verwarming voor aan het plafond van Comfort Heating

  • Verwarming van Nederlandse kwaliteit
  • Productie onder eigen dak
  • Afvalvrije productie
  • Meer dan 20 jaar ervaring met verwarming middels infrarood
  • Eerlijke levering en garantievoorwaarden

Ethetisch geschikte oplossing

Veel mensen kiezen voor infrarood verwarming aan het plafond, omdat het naast duurzaam, ook zeer esthetisch is. Een paneel aan de wand of een radiator kan door sommigen als storend ervaren worden. Daarnaast neemt dit ook nog eens kostbare ruimte in. Door te kiezen voor een infrarood paneel voor aan het plafond, gaat er geen kostbare ruimte verloren. Een radiator is daarentegen wel een ruimte-innemend element dat opvalt en storend kan zijn.

Hoe werkt het?

Maar hoe werkt dit dan, infrarood verwarming aan het plafond? De warmte die je genereert voelt hetzelfde aan als de warmte van de zon of een open haard. Deze warmte ontstaat door panelen die stroom op geavanceerde wijze omzetten in infraroodstraling. Hierbij maakt het infrarood paneel gebruik van een hoogwaardige weerstandstechniek. Deze techniek zorgt voor het PTC effect, waardoor C-straling ontstaat.

Onder C-straling wordt ook wel lange golf infraroodstraling verstaan. Deze infrarood straling verwarmt ieder object in de ruimte rechtstreeks via het infrarood paneel. Het is dus niet nodig dat de lucht in de desbetreffende ruimte eerst opwarmt. De warmte die het paneel uitstraalt is meteen voelbaar.

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Onze producten

Hieronder vind u een selectie van onze infrarood producten. Bent u echter op zoek naar een offerte op maat? Neem dan contact met ons op!