Werkplekverwarming

Zelf de warmteafgifte op eigen werkplek bepalen

Werkplekverwarming van Prestyl biedt iedere gebruiker zijn eigen comfortzone. Het product wordt traploos regelbaar geleverd, waardoor iedere gebruiker zijn eigen warmteafgifte kan bepalen. Het paneel is al binnen 10-15 minuten op de gewenste temperatuur. Wij van Comfort Heating beschikken over alle producten en expertise om de werkplek tot een aangename temperatuur te verwarmen. Bekijk de mogelijkheden en bestel bureauverwarming. Vervolgens worden de infrarood panelen binnen twee werkdagen geleverd. Meer weten? Neem contact op voor advies of vraag een offerte aan voor meer duidelijkheid over de prijs.

Werkplekverwarming middels infrarood

Meestal zitten er meerdere werknemers op een kantoor, iedereen vindt een andere temperatuur prettig. Een omgeving waarin iedereen zich goed voelt en goed kan functioneren is belangrijk, zowel voor werkgever als voor werknemer. Gerichte werkplekverwarming biedt uitkomst. De Prestyl bureauverwarming is het ideale apparaat op het gebied van verwarmen. Deze is plaatselijk bedienbaar en verwarmt heel gericht, alleen waar het nodig is.

Het product is tevens goed inzetbaar om kleine materialen of producten op een bepaalde temperatuur te houden. De werkplekverwarming kan op een hele eenvoudige manier worden aangebracht.

Hoe werkt infraroodverwarming?

Infraroodverwarming is vergelijkbaar met de zon die de aarde verwarmt. De infrarood panelen die onder het bureau kunnen worden aangebracht, zetten stroom om in infraroodstraling. Hierbij maakt onze apparatuur gebruik van een hoogwaardige weerstandstechniek die een PTC effect veroorzaakt. Door het PTC effect ontstaat C straling, ook wel lange golf infraroodstraling genoemd. Deze straling die de infraroodverwarming uitstraalt verwarmt rechtstreeks. Het is niet nodig dat de lucht op de werkplek eerst een aangename temperatuur krijgt.

Prestyl 6030

Wij verkopen de Prestyl 6030 werkplekverwarming, deze wordt in Nederland geproduceerd en is van Nederlandse kwaliteit. Dit paneel is heel eenvoudig te monteren en gemakkelijk in gebruik. Hij is traploos regelbaar, is energiezuinig en heeft een lage aansluitwaarde. Bovendien is dit paneel gemakkelijk op de gewenste temperatuur te brengen en heeft deze infraroodverwarming weinig onderhoud nodig. Ook is hij geheel geluid- en reukloos, beschikt hij over gelijkmatige temperatuurverspreiding en zorgt hij niet voor luchtcirculatie. Deze vorm van infraroodverwarming is dus ideaal voor mensen met luchtwegproblemen.

Installatie

Men kan de infrarood werkplekverwarming op verschillende plekken installeren met gebruik van de bijgeleverde bevestigingsbeugels en installatiehandleiding. De ideale plek voor de installatie van de Prestyl bureau infrarood heater is onder het tafelblad. Is het niet mogelijk om de bureauverwarming daar te monteren? In dat geval kan de infraroodverwarming ook tegen het achterblad van het bureau aan gemonteerd worden, of tegen de bureaukast.

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Onze producten

Hieronder vind u een selectie van onze infrarood producten. Bent u echter op zoek naar een offerte op maat? Neem dan contact met ons op!

Intensiteit regelen

Maar hoe kan men de kantoor verwarming instellen? Met de traploze regelaar is het mogelijk om zelf de intensiteit van de werkplekverwarming in te stellen en de warmteafgifte eenvoudig en traploos naar eigen wens te bepalen. Zodoende is de temperatuur voor ieder individu gemakkelijk te regelen. Het PR6030W model gebruikt één hybride weerstand en is ontworpen om met de traploze regelaar/schakelaar te werken. Bij inschakeling van de verwarming onder het bureau wordt het stralingsoppervlak al na enkele seconden warmer, de maximale bedrijfstemperatuur bereikt de kantoorverwarming al na 10-15 minuten.

Bestel de bureauverwarming naar wens

Bekijk de producten die goed fungeren als werkplekverwarming en bestel bureauverwarming in de webshop van Comfort Heating. Wilt u eerst meer informatie inwinnen, bijvoorbeeld over de prijs van de kantoor verwarming? Vraag dan gerust eerst een offerte aan. Vul de gevraagde gegevens in in het formulier, vervolgens ontvangt u zo snel mogelijk een offerte die geheel op maat is. Meer weten? Stuur een e-mail naar info@comfort-heating.nl of bel naar +31 (0) 70 - 8200254. Onze ervaren servicemedewerkers voorzien u graag van deskundig advies.