Comfort Heating presenteert haar nieuwe website

Comfort Heating presenteert haar nieuwe website

3 augustus, 2023-Pim van der Linde

Welkom terug!

De vernieuwde website van Comfort Heating is een feit! Logischerwijs is hier de nodige informatie te vinden omtrent onze diverse infraroodscreens. Ten tijde van deze herlancering betreft dat een drietal: de welbekende Comfortscreen, de krachtige Heatscreen en luxueuze Saniscreen.

Op de respectievelijke pagina’s van de screens zijn zaken zoals specificaties te vinden en downloads van documenten zoals brochures en handleidingen. Doet een download vooralsnog ontbreken? Dat is goed mogelijk, want wij zijn achter de ‘screens’ druk bezig met het updaten van onze documentatie.

Heeft u een dringende vraag naar informatie die vooralsnog niet beschikbaar is op de website, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u nog altijd graag te woord.

Belangrijke updates

Naast het goede nieuws omtrent onze website zijn er enkele huishoudelijke mededelingen die relevant zijn voor zowel bestaande als nieuwe relaties. Dat hebben wij hieronder op een rij gezet.

  1. Comfort Heating is per 1 april verhuisd van Rijswijk naar Middelharnis.
  2. Onze bedrijfsactiviteiten worden voortgezet in Middelharnis, waar wij nog steeds onze eigen lange golf infraroodpanelen (infraroodscreens) ontwikkelen én produceren.
  3. Prestyl ondergaat een naamswijziging naar Comfortscreen.
  4. Premium ondergaat een naamswijziging naar Saniscreen.
  5. Telefonisch zijn wij voortaan bereikbaar op 0187 74 60 01 (het oude nummer schakelt door).
  6.  Naast de fabriek in Middelharnis hebben wij diverse voorraadlocaties in Maasdam, Woudenberg en Zoetermeer.

Ontwikkelingen!

Om up-to-date te blijven met verdere ontwikkelingen kunt u ons volgen op Facebook of LinkedIn. Daar plaatsen wij belangrijke mededelingen, overzichten van nieuwe projecten en meer. Ook onze website zal terzijnertijd uitgebreid worden met nieuwe informatie, producten en projecten.

Oh, en niet te vergeten, binnenkort presenteren wij onze innoverende Smartscreen. Tot snel!

Comfort Heating - logo algemeen

Redactie

Pim van der Linde

Eigenaar Comfort Heating

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *