Comfortscreen

Onze Comfortscreens zijn een resultaat van ruim 25 jaar aan ervaring. Dankzij de aluminium behuizing wordt een optimaal rendement behaald voor de opwarmtijd van het paneel. De materialen die toegepast worden en bijbehorende componenten zijn zorgvuldig geselecteerd en worden op Nederlandse bodem samengesteld.

Daarbij is duurzaamheid voor ons de belangrijkste pijler. Hetzij dat u een woning voorziet of een kantoorpand volledig moderniseert – per ruimte kan uw infraroodverwarming worden afgestemd.

Comfort Heating Comfortscreen

Deskscreen

Onze Deskscreen is een persoonlijke werkplekverwarming voor onder het bureau. Een prettige verwarming om koude benen en voeten tegen te gaan. Ideaal voor thuiswerkers, gamers en algemeen gebruik.

Vanwege het lage wattage en de toepassing is de Deskscreen de enige infraroodscreen in ons assortiment dat regelbaar is. Schroom niet om ons artikel te lezen omtrent het dimmen van infraroodpanelen en waarom dit geen efficiënte toepassing is van de technologie.

Heatscreen

Onze Heatscreens kunnen dankzij hun vermogen indrukwekkende hoogtes aan. Bij het verwarmingsproces staat het accumuleren van stralingswarmte centraal. Op deze wijze ontstaat een gelijkmatige warmte in de ruimte zonder luchtverplaatsing.

Afhankelijk van uw doeleinden is er de keuze tussen 1300W en 2300W. Daarbij zijn er opties voor montage aan plafonds en wanden, alsmede een plaatsing op statieven voor de nodige flexibiliteit. Uiteraard mag een IP65-certificering hier niet bij ontbreken.

Comfort Heating - Heatscreen

Saniscreen

Onze Saniscreens zijn een ideale keuze voor infraroodverwarming in sanitaire ruimtes – hetzij particulier of zakelijk. Bij dergelijke omgevingen speelt esthetica een belangrijke rol, waardoor deze infraroodscreens te verkrijgen zijn met een spiegel én een optionele handdoekhouder.

Uiteraard mag een IP44-certificering met beschermingsklasse 2 dan niet ontbreken op de Saniscreens. Met een gerust hart kunt u vochtige omstandigheden op comfortabele wijze tegemoet gaan.